برگزاری کارگاه تخصصی با موضوع اینورترها

کارگاه تخصصی با موضوع اینورترها توسط انجمن علمی - دانشجویی مهندسی برق با همکاری گروه برق دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، این کارگاه در خصوص کاربرد اینورترهای فرکانسی در صنعت با همکاری شرکت فنی - مهندسی بنیان‌صنعت تدبیر یکتا روز چهارشنبه ۳۰ فروردین در سالن همایش کاظمی آشتیانی برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی، ابتدا، مهندسان این شرکت توضیحاتی درباره مدارهای راه‌انداز موتور و سپس روش‌های حذف هارمونیک‌های به‌وجودآمده ناشی از اینورترها دادند.
شیوه راه‌اندازی موتورهای الکتریکی به‌خصوص موتورهای سه‌فاز، دلایل وجود جریانی بسیار بالاتر از جریان نامی در شبکه و درنهایت، نحوه استفاده از اینورترها در صنعت برق ازجمله مهم‌ترین مباحث این کارگاه بود.
در پایان این کارگاه آموزشی، از شرکت فنی مهندسی بنیان‌صنعت تدبیر یکتا تقدیر شد و این شرکت برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی پیشرفته تر در این حوزه اعلام آمادگی کرد.
گفتنی است شرکت بنیان‌صنعت تدبیر یکتا شرکت فنی مهندسی است که در زمینه تهیه، نصب، راه‌اندازی و آموزش تجهیزات اتوماسیون صنعتی فعال است.